Pozvánka na konferenci Inspirujme se 2024

Česká informační agentura životního prostředí a Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky vás zvou ve dnech 20. – 21. 11. 2024 na Štrbské Pleso do hotelu Panorama, kde se uskuteční tradiční konference Inspirujme se 2024.

Akce poskytne prostor k identifikaci aktuálních výzev a příležitostí, kterým společnost i životní prostředí čelí a kde mohou informační technologie nabídnout pomoc a řešení. Ambicí konference bude sdílení aktuálních požadavků z oblasti legislativy i aplikační praxe, priorit na EU, národní, regionální i lokální úrovni s vazbou na identifikovaná hlavní témata.

Podrobné informace naleznete na konferenční stránce.

REGISTRACE, PŘIHLAŠOVÁNÍ PREZENTACÍ A POSTERŮ

Účast na akci je pro všechny registrované účastníky bezplatná – do naplnění kapacity. Registrační formulář najdete pod tímto odkazem. Pokud máte zájem vystoupit se svojí přednáškou, zašlete nám přihlášku zde. Pro přihlášení posteru vyplňte přihlášku zde.

DŮLEŽITÉ TERMÍNY:

  • Přihlašování přednášek a posterů do 30. 9. 2024.
  • Vyrozumění o přijetí přednášky a posteru nejpozději do 7. 10. 2024.
  • Zveřejněni předběžného programu 21. 10. 2024.

MÍSTO KONÁNÍ

Hotel Panorama je moderní apartmánový hotel, nacházející se v překrásném prostředí Štrbského Plesa, nejvýše položeného a nejnavštěvovanějšího turistického střediska Vysokých Tater. Svou polohou poskytuje nádherný výhled na panorama Vysokých a Nízkých Tater. Rezervujte si pokoj do 10. 10. 2024 za zvýhodněné ceny. Více informací zde.